Головна | Увійти | RSS | Пошук:
Wednesday, February 18, 2009
Студентське радіо НаУКМА



Меню

Опитування

Які з цих напрямків Вам найбільше хотілося б почути під час наших найближчих заходів?

Результати

Loading ... Loading ...

Підписка на новини:




Наші новинні потоки:
RSS 2.0 Feed

ЖЖ-Синдикація


Коментарі


Друзі та партнери

Український Формат – Тільки справжня українська музика!
192 - продиктовано самим життям
БОНЕТ-Студентський портал Києво-Могилянської академії
Gurto.NET. "Kyiv-Mohyla Academy Hostel" Site
Екоклуб "Зелена Хвиля"

Привіт,


Зміна Координатора радіо «К:)ВІТ»

January 29th, 2009 by Vitaliy

Дорогі друзі! Я завершую свою діяльність на чолі студентського радіо “К:)ВІТ” та передаю керівництво цією організацією Іванові Ющенко, студенту ФГН-2 (”філософія”), обраному новим координатором на зборах колективу 17 січня та затвердженому на цій посаді 22 січня Директором Школи журналістики у відповідності до діючого Регламенту.

Приєднавшись ще першокурсником до цієї студентської організації я мав честь бути її керівником протягом останніх 2 років, трьох ефірних сезонів і семи триместрів. У січні збігає другий термін мого перебування на цій посаді. Наразі я завершую бакалаврат (ФСНСТ, політологія) і вже сам по собі цей факт дав мені підстави для думок про необхідність нової зміни на радіо.

Власне, великі надії покладались на цьогорічний відбір до команди радіо у вересні. Його метою було омолодження складу і формування “команди майбутнього”. Сподіваюсь це вдалося і вибір був зроблений правильно. Більшість членів команди зараз – це студенти 1-2 курсу, фактично всі на радіо лише 1-й і 2-й рік. Додати до цього традиції та значний досвід нашої організації, а також її позитивну репутацію й авторитет + всі умови, які зараз створені для роботи - я вважаю, що це дає прекрасні можливості та чудовий стартовий майданчик для команди та нового координатора. Про такі умови я міг тільки мріяти, коли вперше пройшов відбір на ведучого радіо у 2004-му і цього я прагнув досягнути, коли мене було обрано координатором на початку лютого 2007-го.

Радіо «К:)ВІТ» зараз стало саме таким, яким я його хотів передати новому координатору.

Не можу сказати, що в мене геть не лишилось ідей, проте загалом все, що я хотів і все, що міг, я зробив і мені не соромно за свою роботу. Проте за цей доволі тривалий і дуже непростий та напружений час (який, як не суперечливо це звучить, пролетів дуже і дуже швидко - це особливий ритм життя) накопичилась втома і мотивація вже не та. Ну, і я вже не першокурсник :)

Тож я готовий надалі ділитись досвідом із новим координатором та командою та не виключаю своєї появи у майбутньому в окремих проектах, що реалізовуватиме радіо «К:)ВІТ», проте хочу підкреслити, що подальша відповідальність за успішність діяльності організації лежить вже на теперішніх її учасниках і обраному ними керівникові. Зараз існують чіткі плани діяльності організації на найближчій триместр, крім того у середньо- та довгостроковій перспективі є амбітні та цікаві наміри щодо подальшого розвитку радіо «К:)ВІТ», які були окреслені командою нещодавно.

Я хотів би побажати людям, в чиї руки тепер передається радіо «К:)ВІТ» натхнення, наснаги та сил успішно реалізувати усі існуючі плани і проекти; мудрості зберегти усі наші досягнення за останні два роки; розсудливості та відповідальності у діях та вчинках; любити радіо, а не себе на радіо; пам’ятати про те, що Вам довірено справу, в яку дуже багато людей протягом останніх 6 років зробили свій внесок, який важливо поважати й цінувати.

Завершуючи я хотів би подякувати усім, хто допомагав, розумів, вірив та підтримував мене ці останні два роки. Це було для мене справді дуже важливо.

Окремо, за підтримку, корисні і розумні поради, завдяки яким я уникнув багатьох помилок, і які дозволяли приймати правильні рішення у складних ситуаціях, висловлюю особливу подяку моїм батькам, Олені Василівні Третяковій та Олегові Стукаленко.

Дякую також усім слухачам моїх ефірів за увагу, усім студентам, які постійно відвідували наші заходи та брали участь у наших акціях, та загалом усім добрим людям, яких завжди поруч було більше!

Віталій Прудиус

Рубрика: Новини |

Коментарі:

  1. Malachite

    ти куда, Одісєй, от жени, от дєтєй????


  2. Дар'я

    +1 “Єсаул, єсаул, шо ти бросіл каня?”
    І до кого ж я маю іти наступного року на кастинг?
    а якщо серйозно, то сподіваюсь, що рішення справді обдумане, і бажаю успіхів!


  3. Віталій Прудиуc

    треба рухатись далі :)


  4. Gunther

    На кого ты покидаешь нас, отец наш?


Прокоментувати: