Головна | Увійти | RSS | Пошук:
Tuesday, February 24, 2009
Студентське радіо НаУКМА


Меню

Опитування

Які з цих напрямків Вам найбільше хотілося б почути під час наших найближчих заходів?

Результати

Loading ... Loading ...

Підписка на новини:




Наші новинні потоки:
RSS 2.0 Feed

ЖЖ-Синдикація


Коментарі


Привіт,


Рубрики новин


Друзі та партнери

Український Формат – Тільки справжня українська музика!
БОНЕТ-Студентський портал Києво-Могилянської академії
Gurto.NET. "Kyiv-Mohyla Academy Hostel" Site
Екоклуб "Зелена Хвиля"

[Важливо]: Заява радіо «К:)ВІТ» щодо виборів СК 12 скликання

February 2nd, 2009 by Editor

Усі свіжі новини знаходяться нижче, після тексту даної заяви.

Офіційна заява радіо «К:)ВІТ»
щодо виборів Студентської Колегії 12 скликання

symb-site1.jpgРадіо “К:)ВІТ” звертається до усіх блоків-учасників виборів до Студентської Колегії 12 скликання із проханням зберігати політкоректність і не спекулювати у своїх передвиборчих програмах на темі радіоефірів НаУКМА та діяльності нашої організації.

Радіо “К:)ВІТ” нейтрально ставиться до усіх блоків учасників перегонів та не підтримує жоден із них. Водночас, ми стурбовані появою прямих декларацій деяких учасників виборів щодо намірів втручання у діяльність впливового засобу масової інформації НаУКМА, яким є радіо “К:)ВІТ”. Вважаємо, що подібні заяви є недопустимими та суперечать безумовним і фундаментальним для нашого Університету демократичним цінностям, серед яких зокрема одним з найважливіших є принцип незалежності ЗМІ. Відповідно, ми вважаємо неможливою будь-яку співпрацю із людьми чи об’єднаннями, що своїми діями чи деклараціями піддають сумніву дані цінності, ставлячи під загрозу розвиток нашої організації та втручаються у її внутрішні справи.

Підкреслюємо, що студентське радіо «К:)ВІТ» має незалежний від органів студентського самоврядування статус, визначений нашим Регламентом, що затверджений адміністрацією НаУКМА та полягає у нашій діяльності у підпорядкуванні Могилянській школі журналістики, яка єдина має відповідні повноваження для фахової оцінки нашої діяльності.

Радіо “К:)ВІТ” завжди готове до рівноправної, симетричної і конструктивної співпраці із будь-якими студентськими організаціями чи об’єднаннями НаУКМА, в тому числі Студентською Колегією та блоками-кандидатами, що поділяють вище зазначені цінності та принципи.

30.01.2009

Колектив радіо «К:)ВІТ»

Рубрика: Новини |

Коментарі:

  1. Gunther

    Кагбе УГ не пройдет!!!!11111адинадин


Прокоментувати: