Головна | Увійти | RSS | Пошук:
Wednesday, November 14, 2007
Студентське радіо НаУКМА

Меню

Рубрики Новин


Підписка на новини:




Наші новинні потоки:
RSS 2.0 Feed
ЖЖ-Синдикація


Нове на форумі


Коментарі


Random picture


Ім'я:

Пароль:



Register
Український Формат – Тільки справжня українська музика!
Gurto.NET. "Kyiv-Mohyla Academy Hostel" Site
БОНЕТ-Студентський портал Києво-Могилянської академії
Екоклуб "Зелена Хвиля"

17 жовтня. І плац. Акція ООН «Stand Up Against Poverty!»

October 12th, 2007 by Vitaliy

STAND UP AGAINST POVERTYПредставництво ООН в Україні, Клуб ЮНЕСКО при НаУКМА та Радіо К:)ВІТ запрошують всіх студентів НаУКМА 17 жовтня взяти учать у акції «Stand Up Against Poverty».

«Stand Up Against Poverty» є міжнародною ініціативою по боротьбі із бідністю. Вона була започаткована у 2006 році та відбувається у Міжнародний день ООН по боротьбі з бідністю. У цьому році акція пройде під девізом «Піднімись та віддай свій голос проти бідності та за досягнення Цілей розвитку тисячоліття».
Кількість учасників буде зареєстрована в Книзі рекордів Гіннеса. Тож використай свій шанс увійти в історію.
Акція відбудеться на першому плацу о 13:00 за участю голови представництва ООН, Френсіса О’Доннелла, президента НаУКМА Сергія Квіта, олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої, чемпіона світу з боксу Віталія Кличка, преси та студентів.

Перед початком заходу об 11:40 в Актовій залі НаУКМА (1-217) відбудеться лекція координатора системи ООН в Україні Френсіса О’Доннелла.

Повну інформацію із прес-релізу акції читайте нижче…

ПРЕС-АНОНС

17 ЖОВТНЯ: ДЕНЬ ГЛОБАЛЬНОЇ МОБІЛІЗАЦІЇ ЗУСИЛЬ ПРОТИ БІДНОСТІ

Вперше в Україні світова акція проти бідності на встановлення нового Рекорду Гіннеса

Що: З нагоди Міжнародного Дня ООН по боротьбі з бідністю в Україні 17 жовтня відбудеться міжнародна акція “Піднімись та віддай свій голос проти бідності”. По всій Україні у школах, університетах, молодіжних центрах о 13:00 молодь підніметься, щоб підтримати глобальний рух по боротьбі із бідністю та встановити новий світовий Рекорд Гіннеса.

Дата/час: початок акції в Києві 13:00, 17 жовтня, 1-й плац Національний університет «Києво-Могилянська академія» (2 вул. Сковороди).

Учасники: Студенти та Голова Представництва ООН в Україні Френсіс О’ДОННЕЛЛ, Президентом Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій КВІТ, олімпійська чемпіонка Лілія ПОДКОПАЄВА та чемпіон світу з боксу Віталій КЛИЧКО.

Акредитація преси до 18:00, 16 жовтня 2007 року за телефонами 253-93-63. Більше інформації: Вероніка Ващенко 067.927.60.38, Сергій Гриценко 254.00.35.

*********

17 жовтня в Україні вперше відбудеться акція “Піднімись та віддай свій голос проти бідності”. Головними партнерами Представництва ООН у реалізації цієї ініціативі є школи та університети, молодіжні центри та активісти громадського руху, які піднімуться проти бідності о 13:00 в Києві, Харкові, Запоріжжі, Херсоні, Хмельницькому та Львові.

Кампанія Stand Up Against Poverty була започатковано у 2006 році. В цей день більше 23 мільйонів людей у 87 країнах світу піднялись проти бідності протягом 24 годин та таким чином встановили новий світовий рекорд Гіннеса.

Цього дня мільйони людей в усьому світі також “піднімуться” та висловлять свій протест проти бідності та нерівності на підтримку досягнення Цілей розвитку тисячоліття. Різноманітні заходи на підтримку руху проти бідності відбуватимуться у більше ніж 100 країнах світу. Вони включатимуть мітинги та концерти, збори у шкільних парламентах, муніципалітетах та таборах біженців. Люди вимагатимуть, щоб їх уряди дотримались зобов’язань визначених у Цілях розвитку тисячоліття та покінчили із злиднями до 2015 року.

Головні заходи у столиці України відбудуться у Києво-Могилянській академії де керівник Представництва ООН в Україні Френсіс М. О’Доннелл прочитає лекцію і проведе дебати зі студентами на тему боротьби з бідністю. Після цього в 13:00 він разом з президентом Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квітом зачитає Декларацію проти бідності і разом із студентами, Віталієм Кличко та Лілією Подкопаєвою на площі перед академією візьме участь в акції “Піднімись та віддай свій голос проти бідності”.

Більше інформації: www.un.org.ua

Рубрика: Новини радіо "К:)ВІТ", Події |

Написати

Зауважте: Модерація коментарів може затримати відображення Вашого коментара. Не потрібно відправляти його ще раз.