Головна | Увійти | RSS | Пошук:
Monday, August 4, 2008
Студентське радіо НаУКМА


Меню

Фото:галерея

DSC_0100_resize.JPG

Рубрики Новин


Підписка на новини:




Наші новинні потоки:
RSS 2.0 Feed

ЖЖ-Синдикація


Коментарі


Ім'я:

Пароль:



Register

Друзі та партнери

Український Формат – Тільки справжня українська музика!
192 - продиктовано самим життям
БОНЕТ-Студентський портал Києво-Могилянської академії
Gurto.NET. "Kyiv-Mohyla Academy Hostel" Site
Екоклуб "Зелена Хвиля"

RSS 192.net.ua


Зміни на ІІ плацу

April 9th, 2008 by Віталій

symb-site1.jpgШановні друзі! Радіо К:)ВІТ має гарні новини. Ми продовжуємо розвиватись і ми надзвичайно раді, що наші зусиллі та потреби знаходять розуміння та підтримку в адміністрації НаУКМА.

ІІ плац для нас протягом останніх кількох років залишався проблемним, починаючи ще з переїзду Радіо “К:)ВІТ” у 2005 році зі свої найпершої рубки у підвалі 4 корпусу. За цей період відбулося кілька змін місця розташування радіо, що потягнуло за собою кілька періодів “мовчанки” радіо на ІІ плацу, один з яких тривав майже півтора роки і закінчився у вересні 2007 року. Але і тоді проблема із постійним місцем розташування радіовузла ІІ плацу так і не була вирішена. Нова рубка, яка ще й до того ж знаходилась всередині іншого приміщення - Студентської Колегії - до якого ніхто з ведучих не мав прямого доступу, так само була лише тимчасовою.

Днями, за рішенням Президента НаУКМА Квіта С.М. та з подання деканату із роботі зі студентами, радіовузол ІІ плацу нарешті отримав своє постійне приміщення. Це аудиторія 4-104, що розташована на “поверсі студентських організацій” прямо навпроти наших колег зі Спудейського Братства (4-107) та Студентської Колегії (4-106) і раніше була відома, як “Молодіжний гуманітарний центр” (сам “Центр” переїхав досить давно у інший корпус).

Ми вже здійснили перенсення техніки у нове приміщення і як тільки розберемося із усіма сесійними іспитами :) - почнемо його облаштування та проведення відповідних комунікацій для відновлення радіо ефірів на ІІ плацу вже у літньому триместрі. Орієнтовний початок мовлення - середина-кінець травня.

Дане рішення закладає хороший фундамент для подального розвитку інфраструтури нашого радіо. Саме цьому напрямку ми плануємо приділити особливу увагу у наступному триместрі, а за результатами здійсненої роботи скласти план на майбітній рік та окреслити більш довгострокові перспективи. І про все це ми звичайно інформуватимемо вас зі сторонок цього сайту та усіх зацікавлених студентських ЗМІ.

Удачі та гарного настрою,

координатор радіо “К:)ВІТ”

Віталій  Прудиус

Рубрика: Новини радіо "К:)ВІТ" |

Написати

Зауважте: Модерація коментарів може затримати відображення Вашого коментара. Не потрібно відправляти його ще раз.