Головна | Увійти | RSS | Пошук:
Monday, August 4, 2008
Студентське радіо НаУКМА


Меню

Фото:галерея

DSC_0194_resize.JPG

Рубрики Новин


Підписка на новини:




Наші новинні потоки:
RSS 2.0 Feed

ЖЖ-Синдикація


Коментарі


Ім'я:

Пароль:



Register

Друзі та партнери

Український Формат – Тільки справжня українська музика!
192 - продиктовано самим життям
БОНЕТ-Студентський портал Києво-Могилянської академії
Gurto.NET. "Kyiv-Mohyla Academy Hostel" Site
Екоклуб "Зелена Хвиля"

RSS 192.net.ua


ІІ плац: On Air

May 27th, 2008 by Віталій

symb-site1.jpgСьогодні, 27 травня, студентське радіо К:)ВІТ успішно завершило переїзд у нове приміщення на території другого студмістечка НаУКМА. Тепер радіовузол знаходиться в окремому приміщенні - це аудиторія 4-104, що розташована прямо навпроти Спудейського Братсва. Уже відзавтра там розпочнеться радіомовлення у звичному режимі: щодня, двічі на день в ефірі будуть наші ведучі із тематичними програмами на будь-який музичний смак.

Переїзд було розпочато у квітні, перед сесією. Ми спеціально обрали для цього саме цей час, щоб максимально скоротити період відсутністі радіомовлення на території другого містечка. Адже, як відомо, під час сесії та на канікулах ефіри не проводяться традиційно. Таким чином тиша була лише перші три тижні літнього триместру.

Складність переїзду полягала у необхідності планування та перепрокладання аудіодротів, що йдуть від колонок на плацу до нового приміщення. Сьогодні вранці усі роботи було завершено, а наприкінці великої перерви усі присутні в цей час на подвір’ї студенти змогли почути кілька треків в рамках тестування та перевірки роботи усього обладнання після переїзду та відповідних технічних робіт.

Радіо “К:)ВІТ” висловлює свою вдячність фахівцям відділу зв’язку і особисто зв’язківцю Воробйову В.С. та головному інженеру НаУКМА Швецю М.О. за допомогу та сприяння у даному процесі.

p.s.

Із відкриттям другого плацу - почав діяти наш постійний розклад на літній триместр. Відповідний розділ оновлено.

Рубрика: Новини радіо "К:)ВІТ" |

Написати

Зауважте: Модерація коментарів може затримати відображення Вашого коментара. Не потрібно відправляти його ще раз.